Páginas

terça-feira, 27 de agosto de 2013

We Own the World

We Own the World


V roku 1984, tri hesla dominujú spoločnosti: vojna je mier, sloboda je otroctvo a Nevedomosť je sila. Slogan dnes, "vojna proti terorizmu", obsahuje tiež obrátenie významu. Vojna proti terorizmu. Najúčinnejšia zbraní v tejto vojne je pseudo-informácie, ktoré sa líšia pomerne popisy Orwell (Odkaz na prácu George Orwell, Cesta k Územné oblasti jedna), iba vo forme, hádzanie do zabudnutia neprijateľné pravdy a zdravého rozumu histórie . Opozícia je v povolené limity "konsenzuálne", posilňuje ilúziu, že informácie a reč sú "zadarmo".
 Útoky z 11. septembra 2001 nie je "všetko zmenilo", ale zrýchlil kontinuitu akcií, zaistenie mimoriadnej zámienku zničiť sociálnu demokraciu. Časť obmedzenie demokracie volebný rituál: to znamená, že konkurencia medzi stranami, na nerozoznanie, a podanie jedinej štátnej ideológie. Rozhodujúce pre rast tohto "štátneho podniku" sú mediálne konglomeráty, držiaky nebývalý výkon, vrátane tlače a televízie, vydávanie učebníc, film a databáz. Poskytujú virtuálny svet "večnej prítomnosti" ako menovaný časopis Time: Politika cez médiá, cez mediálne vojny, spravodlivosti prostredníctvom médií, a dokonca aj smútok prostredníctvom médií (princezná Diana).
"Globálna ekonomika" je jeho najvýznamnejší podnik médií. Povrch, znamená okamžitú finančné transakcie, mobilným (mobilné), McDonald, Starbucks, sviatky označené internete. V tomto jas, je však globalizácia chudoby vo svete, kde väčšina ľudí nikdy je telefónny hovor a žije za menej než dva doláre na deň, svet, v ktorom 6000 detí zomiera každý deň od hnačka, vzhľadom k tomu, drvivá väčšina z nich nemá prístup k čistej vode. V tomto svete, ktorý je "nedodržanie" väčšina obyvateľov globálneho Severu av niektorých krajinách na juhu a sofistikovaný systém, dravý nútení viac ako deväťdesiat krajín, od 80. rokov sa programy "štrukturálneho prispôsobenia" (Brazília vstúpila rovný), čo rozširuje ako nikdy predtým, sa priepasť medzi bohatými a chudobnými. Tento systém sa nazýva "Building národy" a "dobré vládnutie", štvorica, ktorá dominuje Svetovej obchodnej organizácie (USA, Európa, Kanada a Japonsko) a triumvirátu Washingtone (Svetová banka, Medzinárodný menový fond a odbor Americké ministerstvo financií), a dokonca kontrolujú aspekty podrobnosti vládnej politiky v rozvojových krajinách. Ak chcete podporiť to všetko sú nadnárodné mediálne spoločnosti, a to ako americké a európske, medzi ostatnými (zemegule, nahrávať, atď.), Ktorý vlastní alebo spravuje kľúčových informačných zdrojov po celom svete. Tieto transformácie veľká časť "informačnej spoločnosti" bol z prostredia, v ktorom mimoriadnej technológia umožňuje neustále opakovanie informácií politicky "bezpečné", ktorý je prijateľný pre "národ staviteľov."
 To všetko bolo a je každý deň, ako hlásené v médiách ako "demonštrácia, prečo sme sa pozerať" a "triumf" ideí Evil na Dobre, sprevádzaný zborom redakčný spisovateľov, komentátorov a zvyčajne povrchné požadovať zobrazovanie kto sa opováži propagandu. V skutočnosti ani priamo podieľať na útoku z 11. septembra bol Afganec, väčšinou boli Saúdové, cvičil vo Francúzsku, Nemecku a USA, a žiadny z nich boli vykonané k spravodlivosti, ale milióny nevinných ľudí, obyvatelia dedín bezvýznamných zaprášené, boli predmetom trestu, bez súdu, v spôsobe Texase, a mnoho ďalších bude zmrzačený v priebehu rokov desiatky tisíc nevybuchnutých kazetových bômb. To afganských roľníkov majú rovnaké právo na život, že Newyorčania, angličtina, francúzština je zakázané zmieňovať - ​​svätokrádež. Inými slovami, niektoré životy majú väčšiu hodnotu než ostatné, a to iba zabiť určitý počet civilistov je zločin. Terorista Bin Ládin a Bush sú rovnaké al-Assad a Obama držať ako v starých klamstiev. "Operácia Cyclone" CIA vyškolený a ozbrojený 35000 fanatikov, ktorý sa stal "teroristi".

(FBI CIA + = FAZ Bem Vytvárajte nepriatelia, priatelia)
Vláda premiérky Margaret Thatcherovej podporu džihádu (financované Američanmi) s väčším nadšením. " Náklady na "americký daňový poplatník" bolo 4 miliardy dolárov.
Žiaden trestný čin vraždy smerom hore pol milióna roľníkov sa bomby klesli tajne a nelegálne v Kambodži, podnecovať poistku ázijské holokaustu. Žiadny zločin bol Clinton, Bush, Blair a ich konzervatívny predchodcovia, že spôsobili smrť v Iraku "viac ľudí, než bolo zabitých všetkých zbraní hromadného ničenia v histórii. Použitie časti amerických a britských strojoch ako "potrubie", americká inteligencie a svojich európskych koalícií postavených čo CIA hovorí v Indočíne, "pán ilúzií". To je reálna hrozba "zbraní hromadného ničenia" v Iraku.

Vo Washingtone, "rada ropy a zemného plynu" je čoraz viac ovplyvňovaný politikou komisie obrany, skupina sa schádza pravej americkej politike, je zodpovedný za inšpiráciu za "vojny proti terorizmu", najmä Pojem "totálnej vojny".
"... Celá diskusia o tom, ísť prvý nádielku Afganistane, Iraku a potom, potom sa pozrite okolo seba a vidieť, kde sa veci majú. To je zlý spôsob, ako robiť veci ... keby sme naše videnie sveta vyjsť, ak sa venujeme plne na neho a dajte nám starosti cvičenia diplomacie elegantný, ale jednoducho rozpútať totálnej vojny ... v niekoľkých rokov naše deti budú spievať piesne v našom uctievanie. "- Richard Perle, špecialista na plánovanie Reaganovej administratívy v období studenej vojny.
"Vojna proti terorizmu" alebo "bombardovanie abstraktné podstatné meno." - Bývalý člen Monty Python Terry Jones. (Tam je logika pochopiteľná v americkom podniku dobývaní sveta, je súčasťou tejto logiky, predstavuje dlho hľadal náhradu na "červenej hrozbe." Zarovnanie situáciu trvalého vojnovom stave a paranoje a výstavba najväčšieho vojnového stroja všetkých doba:. National Missile Defence Tento program, hovorí, že priestor US velenia, zaistí "úplnú nadvládu" sveta).
Posaďte sa ozvena "tisícročnej ríši".
História nám dáva lepšie pochopenie tohto procesu, ktorý siaha na lži a krviprelievania nevinných obetí. Pokiaľ ide o najnovšie diktátora Asada a jeho odporcovia (žoldnierov najal ako vždy, pre "Stavitelia národov").
S vypuknutím druhej svetovej vojny, Emir Faisal bol vyhlásený kráľom Veľkej Sýrie, ako odnož arabské vzbury, čas, zámery Francúzska a britskú Ríši boli neznáme, ale skrze Sykes-Picot dohoda, Paríž a Londýn sa delia na úrodnom polmesiaci opúšťa Sýriu a Libanon pod kontrolou / francúzsky vplyv, zatiaľ čo Britské impérium vykonávať kontrolu / vplyv na Palestíny, Jordánska a Iraku.
V roku 1920, Francúzsko vlastníctve krajinu vojensky, nútiť evakuáciu Faisal. O dva mesiace neskôr, bola Sýria rozdelené do piatich štátov koloniálnych: Väčší Libanon (ktorý pridal ďalšie regióny na území Malej Libanonu), Damask, Aleppo, Djabali Druhí a Alawis (Latakia), z ktorých štyri posledné sa zišiel v roku 1924.
Až do roku 1932 v krajine žilo v relatívnom pokoji ten rok boli zvolení prezidenta a parlament, ale Francúzsko jasne najavo, že neumožní veľký vnútorný autonómiu. Negatívne francúzsky vyvolala nepokoje a konflikt, ktorý sa skončil v roku 1936 s dohodou, kde sa francúzsky uznal spravodlivosť z pohľadávok Sýrčanov, a hlavné z nich je zjednotenie s Libanonom, však bola táto zmluva nikdy ratifikovaná, čo spôsobilo Ďalšie nepokoje, ktoré vyvrcholili v roku 1939 s rezignáciou sýrskeho prezidenta a zrušenie ústavy z roku 1930.
V roku 1941 sa Voľné francúzske sily spoločné operácie s britskou Ríšou zaberal región vytlačiť z moci spolupracovníkov.
V roku 1943 bol zvolený Chikri Al-Quwatti ako prezident v Sýrii, a Bechara Al-Kuri ako prezident Libanonu. Avšak, keď Bechara obhajoval zrušenie ustanovenia ústavy týkajúce sa francúzskej oblasti, takýto prístup viedol francúzski vojaci zatknúť, spolu s celou jeho kabinet, ktorý inicioval vznik nových konfliktov v Sýrii a Libanone, ktorý sa skončil marca 1946, kedy OSN nariadil ústup európskych síl a určí koniec francúzskej vlády v regióne (zdroj, WEB).
Dňa 2. decembra 1991 bola Hafiz al-Assad zvolený štvrtýkrát, s 99,98% hlasov v referende, štrnásť dní neskôr sa sýrska vláda oslobodila 2800 Moslimské bratstvo členov, ktorí boli zatknutí z dôvodov politici.
Sýria je súčasťou dohôd z Osla, ktorý umožnil vytvorenie palestínskej samosprávy a podpísanie mierových dohôd medzi Izraelom a Jordánskom v júli 1994 odporučila komplexné riešenie arabsko-izraelského konfliktu a požadoval úplné stiahnutie Izraela z okupované územia od Šesťdňovej vojny v roku 1967.
V júni 1995 začala oficiálne rokovania o navrátenie Golanských výšin k Sýrii, ktoré zlyhalo, pretože Izrael sa nevzdal donekonečna udržiavať vojenskú prítomnosť v obmedzenej oblasti. V októbri, konfrontácie medzi Hizballáhom a izraelskými vojakmi v južnom Libanone komplikuje obnovenie rokovaní.
V novembri 1997, v situácii, ktorá sa zvýšila šanca na novej americkej vojenskej intervencie proti Iraku bolo zblíženie s Irakom, toto zblíženie je súčasťou stratégie proti turecko-izraelské spojenectvo, ktorý v tej dobe bola rýchla konsolidácia. V apríli 1998, Irán pripojil k sýrsko-irackej rokovania o bezpečnostných otázkach.
Musíme si uvedomiť smrtiacich dvojitých štandardov v platnosti, podľa ktorého "medzinárodné právo" a "medzinárodné spoločenstvo" sa často nie viac ako coutadas veľmoci, a nie výrazom vôle väčšiny. Spojené štáty môžu tvoriť expedičné armádu v Británii, Francúzsku, Taliansku a jeden alebo viac kumpánmi podplatení a nazývať to "koalície" s cieľom pirátskych útokov na iné krajiny, zatiaľ čo viac ako 400 rozlíšenie OSN žiada spravodlivosť v Palestíne sa ani cenu papiera, ktoré vlastní sa vytlačia. (Líbyjská vláda volala mimoriadne zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN, obvinil útokmi Francúzska a Spojených štátov porušuje stanovenie podpísané agentúry zriadiť vojenskú intervenciu v krajine, Bureau arabských líbyjského ľudu vo vyhlásení - S Tento útok skončil efekt uznesenie č 1973 vo vzťahu k uvaleniu bezletovej zóny a má právo arabskej republiky Líbye využitie vojenských a civilných lietadiel v sebaobrane po tom, čo francúzsky porušil priestor-fly - Francúzsko začalo nálety: Francúzska lietadla boli zodpovední za odpálenie prvé výstrely v čom je najväčší medzinárodný vojenskú intervenciu v arabskom svete od invázie do Iraku v roku 2003, ničenie tankov a obrnených vozidiel v Benghází rebel-ovládal región sily a americké lietadlá sa zúčastní. prevádzku z piatich krajín uvedených Odyssey Dawn (Úsvit Odyssey, v tvrdom preklade), spolu s Británii, Francúzsku, Kanade a Taliansku. Asi 25 koaličných lodí, vrátane troch amerických ponoriek vyzbrojených riadenými strelami Tomahawk, sú umiestnené v Stredomoria ukázali prezentácia armády).

Tam je "Arab Prima_Vera alebo opäť" bombardovanie abstraktné podstatné meno. "
Sarkozyho kampaň bola financovaná z Kaddáfího stránky hovorí: "dokument, bývalý šéf spravodajských mimo Líbyi, Mussa Kuss, opisuje" v zásade súhlas "na" podporu kampane prezidentského kandidáta Nicolasa Sarkozyho, suma vo výške 50 miliónov eur. " Text tiež uvádza, že dohoda je výsledkom "schôdze, ktorá sa konala 06.10.2006, navštevoval, na našej strane, šéf líbyjskej spravodajskej [Abdallah Senussi] a predseda líbyjskej afrického investičného fondu [Bachir Saleh] a francúzska strana, Brice Hortefeux a Ziad Takieddine ".

Hortefeux je dlhoročný priateľ Sarkozyho, jeho vláda sa obrátil na ministra vnútra Francúzska. Ale právnik francúzsko-libanonský podnikateľ Ziad Takieddine rozpráva príbeh o mieste, ktoré človek "nebol prítomný na zasadnutí uvedenom v dokumente", ale že "si myslí, že dokument je spoľahlivá, ako dátum a meno."
Musíme tiež preskúmať existujúce použitia slova "my" a jeho privlastnenie zo strany veľmocí. Pokiaľ "My" sme sa boja proti terorizmu, potom "my" podmienky, ktoré vyžadujú Spojené štáty, Británia, Francúzsko, Taliansko, Nemecko, Japonsko, Austrália a ich spojenci comparças (Izrael, Saudská Arábia, atď.) Ak chcete zastaviť teror cvičenie na Blízkom východe, Kolumbii a na ďalších miestach. Až potom "my" môže urobiť svet bezpečnejším miestom.

Nenhum comentário:

Postar um comentário